SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Pinsa Champignon
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 stuks pinsa
356901
100 gram Bospaddenstoelenmarinade
657585
150 gram kipfilet
101185
100 gram geraspte kaas
500104 / 507076
250 gram champignons
400381 / 401581
100 gram paprikamix
400600
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Smeer de pinsa licht in met de Bospaddenstoelenmarinade.
Strooi hierover de champignons, geraspte kaas en paprika.
Snijd de ovengebakken kipfilet gebakken in kleine reepjes en strooi erover heen.
bereidingswijze consument:
Bak de pinsa gedurende 5-6 minuten op 220°C.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen