< Terug

Pinsa gerookte zalm

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 Pinsa 356901
  • Roomkaas (502255) of mascarpone (507066)
  • Gerookte zalm 600865
  • Zongedroogde tomaatjes 550900
  • Kappertjes 406522
  • 6 stuks Basilicumblaadjes 651503 / 650036
  • 1 Grillschaal 859015
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Smeer de pinsa in met de roomkaas of mascarpone.
  • Beleg de pinsa met gedroogde tomaatjes en wat kappertjes.
  • Leg de pinsa in een grillschaal en vul het lege stuk op met de gerookte zalm en verse basilicum.

Consumentenbereiding:
Haal eerst de gerookte zalm en verse basilicum uit de grillschaal en daarna: 5-6 minuten op 220°C. Leg na afbakken de gerookte zalm en verse basilicum op de pinsa.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen