SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Runderbraadvlees in rode wijn
Ingrediënten
Ingrediënten:
1000 gram runderbraadvlees, in stukjes
200 gram Kruidensaus Rode Wijn
207300
20 gram Winzersteak
654980
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng de Kruidensaus Rode Wijn met de Winzersteak kruiden en marineer het vlees ermee.
bereidingswijze consument:
Wikkel het runderbraadvlees in braadfolie met aluminium rand en gaar in een voorverwarmde oven op een temperatuur van 160 °C tot een kerntemperatuur van 75°C is bereikt.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen