SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Thaise Rode Curry
Ingrediënten
Ingrediënten:
jasmijnrijst
759200
rode curry
210401
kokosmelk
509200
groente
kip, rund of vis
cashewnoten, koriander of munt
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Was de jasmijnrijst (75 gram per persoon).
Kook de jasmijnrijst 15 minuten in een rijstkoker of een pan met water.
Meng 1 liter rode curry met 1 liter kokosmelk (goed voor 45 porties).
Voeg groente toe (bijvoorbeeld paprika, boontjes, wortel, witte kool, taugé of aardappel).
Voeg kip, rund of vis toe.
Garneer af met cashew, koriander of munt naar smaak.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen