SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Varkenswangetjes of rosbief in braadsaus
Ingrediënten
Ingrediënten:
1000 gram rosbief of varkenswang
200 gram Bruine Saus
206729
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Marineer het vlees gelijkmatig met de Bruine Saus.
Verpak het vlees in porties in vacuümzakken.
bereidingswijze consument:
Varkenswangen: Gaar op 85°C tot een kerntemperatuur van 82°C.
Rosbief: Gaar op 85°C gedurende ongeveer 3 uur, afhankelijke van de grootte van de verpakking.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen