< Terug

Vlaamse Bakaardappeltjes

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1000 gram aardappelwedges 400193
  • 100 gram Kruidensaus Vlaanderen 207303
  • 200 gram spekblokjes 101763
  • 200 gram paprika 400566
  • 50 gram uien ring rood 400627
  • 50 gram uien ring wit 400626
  • peterselie 654953
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Meng alle ingrediënten door elkaar.

  2. Marineer alles met de Kruidensaus Vlaanderen.

  3. Strooi de gesneden peterselie over de aardappels heen.

  4. Presenteer op een grote schaal voor het mooiste resultaat.

bereidingswijze consument:

  • Bak de Vlaamse Bakaardappeltjes op in de pan of gaar deze gedurende 15 minuten in een ovenschaal in een  voorverwarmde oven op 180°C.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen