SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Vlaamse Filet
Ingrediënten
Ingrediënten:
1000 gram tartaar
605181
200 gram Filetsaus Paul op ‘t Hoog
205467
100 gram Kruidensaus Vlaanderen
207303
200 gram mayonaise
200533
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Maal de tartaar 3x door de 3 mm plaat.
Meng de tartaar met alle ingrediënten tot een mooie massa.
Presenteer in een mooie schaal of bakjes.
Decoreer af met de Jager-Mix.
Werk af met een mooie sticker ‘Vers voor u gemaakt’.
variaties:
Kruidensaus Hongaars (Hongaarse filet)
Kruidensaus Knoflook (filet speciaal)
Kruidensaus Diana (filet du chef)
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen