SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Vleespannetje met rode wijnsaus
Ingrediënten
Ingrediënten:
1000 gram rundvlees
300 gram Kruidensaus Rode Wijn
207300
200 gram gemengde groenten
400582
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd het rundvlees in blokjes.
Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar en marineer het vlees ermee.
bereidingswijze consument:
Blus een voorverwarmde pan af met een beetje water en gaar het gemarineerde vlees op middelhoog vuur in ongeveer 90 minuten gaar.
Voeg indien gewenst nog wat rode wijn of crème fraîche toe.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen