SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Mexicaanse Traybake
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo zoete aardappel
400687
1 kilo Mexicaanse groentemix
400539
900 gram kipfilet of kippendij
rode ui
40 gram Kruidenolie Saphiro Mexico
567586
20 gram Mexicana-Mix
657587
6 stuks Ready2Cook bak
856662
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Kruid de groentemix met de Mexicana-Mix.
Verdeel de groentemix over de 6 bakvormen.
Marineer de zoete aardappel met de Kruidenolie Saphiro Mexico.
Leg de aardappel bovenop de groente.
Marineer de kipfilet met de Kruidenolie Saphiro Mexico.
Leg per bakje ongeveer 150 gram rauwe kip op de aardappels.
Werk alles mooi af met verse groente en wat rode ui.
Consumentenbereiding
25 minuten op 170 graden in de oven of airfryer.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen