SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Oosterse Sesam Wokschotel
Ingrediënten
Ingrediënten:
Kiphaasjes
Oosterse Sesamsaus
Sperziebonen
Lente ui
Sesamzaadjes
Ready-to-cook bak
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Bak de kiphaasjes 10 minuten op 175 °C.
Meng na het afbakken direct met de Oosterse Sesamsaus (500 gram vlees met 250 gram saus).
Meng hier ook de sperziebonen doorheen (200 gram per 500 gram vlees).
Presenteer in een ready-to-cook bak.
Strooi hierover heen de lente ui, gebakken uitjes en sesamzaadjes.
Consumentenbereiding
5 minuten bakken in de pan en klaar.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen